Marriott hotellit


Monille onkin takuulla jo tuttu hotelliketju, kun puheeksi tulee Marriott hotellit. Marriott on luksus ketju, jossa monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat viettäneet öitä, muun muassa Kardashianit sarjassa nähtiin Kardashianien astuvan ulos hotelli Marriottista, heidän ollessaan matkalla.

marriott

Marriott ketju on todellista luksusta tarjoava hotelliketju, joka on takuuvarma valinta, jos ei halua kokea pettymystä astuessaan sisälle kyseiseen hotelliin. Marriott hotelliketjun eettisiä arvoja on: pistää ihmiset ensimmäiseksi, olla muuntautumiskykyinen, olla kiitettävä aivan kaikessa mitä he tekevät. Marriott on myös sitoutunut kaikessa toiminnassaan ajattelemaan luontoa sekä siellä tapahtuvia muutoksia. He ovat siis keskittyneet kaikessa toiminnasssa siihen, että voisivat tuottaa toimintaansa mahdollisimman pienellä luonnon kuluttamisella. Tämä on todella hyvä arvo matkailualalla, sillä paljon uutisissakin on puhuttu kuinka epäekologista on lentomatkustaminen sekä matkustaminen yleensäkin. Tämä on nykyaikana todella tärkeä arvo, joka tulee takuulla korostumaan yhä enemmän ja enemmän jatkossakin.

marriott

Marriottin tarina alkoi jo vuosia sitten, jos tarkkoja ollaan niin se alkoi jo vuonna 1927. Jolloin perustajat, halusivat rakentaa paikan, jossa voi tehdä bisnestä. Siitä kaikki sitten lähti pyörimään ja vuonna 1957 Marriott teki historiaa hotelli bisneksessä. Aluksi Marriott avasi useampia hotelleja tienvierille eriosissa Yhdysvaltoja. Kun taas vuonna 1969 Marriott avasi ihka ensimmäisen kansainvälisen hotellin Meksikoon. Eikä bisnes vain hotelleihin jäänyt vuonna 1972 Marriotilta löytyi myös laiva, eli he olivat siitä lähtien mukana myös risteily bisneksessä. Vuosien 1986 sekä 2011 välillä hotelliketju Marriott päivitti heidän ketjuaan modernisoimalla aikaisempia hotelleja näyttämään enemmän nykyaikaan käypältä sekä avaamalla uusia ketjuja ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa. Tämä jos mikä hotelliketju on tehnyt valtavan kasvupyrähdyksen hotelli bisneksessä.

Marriott hotellit on sisustettu huolellisesti kauniilla ja hieman ”rikkaan oloisella” tyylillä. Heiltä löytyy monenlaisia hotellihuoneita, jotka aivan jokainen on sisustettu huolellisella tavalla. Nämä hotellihuoneet eroavat muista pienillä yksityiskohdilla. Monista hotelleista löytyvät myös uima-altaat aivan mahtavilla näköaloilla. Huikeita Marriott hotelleja löytyy muun muassa Dubaista sekä New Yorkista. Yksi varmasti vilkkaimmista Marriott hotelleista löytyy New Yorkista Times Squarelta. Tässä hotellissa näkymät ovat takuulla kohdillaan. Toki tämä hotelli on enemmän aikuislomille tarkoitettu ja jos mukana on perheen pienimpiä, voi olla helpompi, että majoittuminen tapahtuu hieman sivummalla, sillä välillä kyseinen hotelli alue voi olla todella meluisa, koska ihmisiä Times Squarelle mahtuu eikä alue nuku koskaan. Siksipä hyvät yöunet taatakseen perheen pienimmille, voi parempi Marriott hotelli löytyä vaikka Central Parkin vierestä.

marriott