Tune hotelliketju


hotel

Tune hotelliketju saattaa suomalaiselle muistuttaa hieman Omena hotelliketjua. Kyseisen hotellin ideana on tarjota vain se mitä kukanenkin asiakas haluaa, ei yhtään sen enempää eikä vähempää. Hotelleja löytyy muun muassa Malesiasta, Englannista, Intiasta, Indonesiasta sekä Keniasta.

Kyseisen brändin tarkoitus on tarjota laadukas yösija niillä ominaisuuksilla, jonka asiakas itse haluaa pakettiin kuuluvan. Pakettiin kuuluu aina huone, suihkulla ja vessalla, ilman mitään ylimääräisyyksiä. Sen lisäksi asiakkaat pystyvät valitsemaan itselleen: pyyhkeistä, televisiokanavista, lukollisesta kaapista, wifistä sekä ilmastoinnista lähtien kaiken mitä hotellihuoneelta haluaa. Fiksu keksintö eikö!

Tune hotellin tarkoituksena on tarjota halvalla hinnalla viidentähden hotellikokemus. Tämä hotelliketju saa varmasti valtavan määrän kehuja ympräi maailmaa. Oma kokemukseni tulee Tune Hotel Paddigtonista. Itse koin, että kokemus kyseisessä hotellissa oli viidentähden arvoinen.

Kyseinen hotelli sijaitsi Lontoossa Paddingtonin kaupunginosassa. Itse olin hotellin varannut hotels.com kautta. Etuna tässä oli se, että siihen kuului kaikki niin wifit kuin ilmastoinnitkin. Mielestäni hotelli ei myöskään ollut liian kallis ottaen huomioon, että sijainti oli Paddingtonissa, lähin metroasema sekä bussipysäkki sijaitsivat ihan hotellin vieressä sekä kaikki ruokakaupat ja kahvilat olivat täysin kävelymatkan päässä. Hotellihuoneen hinta oli suomalaisten hotellien kanssa aika samassa eli noin 100 euroa per yö. Tietenkin riippuu hieman ajankohdasta milloin kyseiseen kohteeseen on matkalla. Lisäksi plussaa oli aivan mahtava henkilökunta, joka auttoi tilanteessa kuin tilanteessa.

Selaillessani internettiä huomasin, että kyseistä Tune hotellin pistettä ei ole enää Paddingtonissa, vaan kyseinen hotelli on muuttanut nimeä, mutta itse ainakin uskaltaisin turvallisn mielin varata Tune hotellin muualtakin englannista. Tällä hetkellä niitä näyttäisi olevan enää vain kaksi englannissa toinen New Castlessa ja toinen Liverpool, City centressä. Vaikuttaisi sille, että hotelli on laajentunut enemmän aasianmarkkinoille.

Kokonaisuudessaan minulta kyseinen ketju saa täyden kympin. Oleskeluaikana hotellissa tai hotellihuoneessa ei ollut mitään ongelmaa. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta ainakin kyseiset huoneet, joissa yövyin parinkin reissun aikana olivat molemmat todella hiljaisia. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä ja auttavaista sekä hotellin vierestä oli kulkuyhteydet ihan kaikkialle, eli taksia en tarvinnut matkani aikana edes hotellilta lentokentälle siirtyessä.

Toivottavasti tästä oli iloa edes jollekin!